Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Department of Chemistry Department of Analytical, Organic and Applied Chemistry
Cite this document
Tomašić, I. (2024). Razvoj kolorimetrijskih analitičkih tehnika za karakterizaciju kvalitete mlijeka i ekološki pristup proizvodnji sira (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:161866
Tomašić, Ivan. "Razvoj kolorimetrijskih analitičkih tehnika za karakterizaciju kvalitete mlijeka i ekološki pristup proizvodnji sira." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:161866
Tomašić, Ivan. "Razvoj kolorimetrijskih analitičkih tehnika za karakterizaciju kvalitete mlijeka i ekološki pristup proizvodnji sira." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:161866
Tomašić, I. (2024). 'Razvoj kolorimetrijskih analitičkih tehnika za karakterizaciju kvalitete mlijeka i ekološki pristup proizvodnji sira', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, accessed 16 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:161866
Tomašić I. Razvoj kolorimetrijskih analitičkih tehnika za karakterizaciju kvalitete mlijeka i ekološki pristup proizvodnji sira [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry; 2024 [cited 2024 December 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:161866
I. Tomašić, "Razvoj kolorimetrijskih analitičkih tehnika za karakterizaciju kvalitete mlijeka i ekološki pristup proizvodnji sira", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:161866