Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Department of Chemistry Department of Analytical, Organic and Applied Chemistry
Cite this document
Cepanec, M. (2024). Analiza antimikrobnog učinka ekstrakta češnjaka na mikroorganizme voda različitog podrijetla (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:666016
Cepanec, Matija. "Analiza antimikrobnog učinka ekstrakta češnjaka na mikroorganizme voda različitog podrijetla." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:666016
Cepanec, Matija. "Analiza antimikrobnog učinka ekstrakta češnjaka na mikroorganizme voda različitog podrijetla." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:666016
Cepanec, M. (2024). 'Analiza antimikrobnog učinka ekstrakta češnjaka na mikroorganizme voda različitog podrijetla', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, accessed 22 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:666016
Cepanec M. Analiza antimikrobnog učinka ekstrakta češnjaka na mikroorganizme voda različitog podrijetla [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry; 2024 [cited 2025 January 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:666016
M. Cepanec, "Analiza antimikrobnog učinka ekstrakta češnjaka na mikroorganizme voda različitog podrijetla", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:666016