Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Department of Chemistry Department of Analytical, Organic and Applied Chemistry
Cite this document
Knežević, A. (2023). Ispitivanje primjene svježeg koštičavog voća kao alternativnog pH indikatora (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:931574
Knežević, Antonela. "Ispitivanje primjene svježeg koštičavog voća kao alternativnog pH indikatora." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:931574
Knežević, Antonela. "Ispitivanje primjene svježeg koštičavog voća kao alternativnog pH indikatora." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:931574
Knežević, A. (2023). 'Ispitivanje primjene svježeg koštičavog voća kao alternativnog pH indikatora', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, accessed 06 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:931574
Knežević A. Ispitivanje primjene svježeg koštičavog voća kao alternativnog pH indikatora [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry; 2023 [cited 2025 March 06] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:931574
A. Knežević, "Ispitivanje primjene svježeg koštičavog voća kao alternativnog pH indikatora", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:931574