master's thesis
Karakterizacija tenzidnog senzora s višestjenanim ugljikovim nanocjevčicama (MWCNT) pomoću elektrokemijske impedancijske spektroskopije

Bečvardi, Ljiljana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Department of Chemistry
Department of General, Inorganic and Physical Chemistry and Methodology of Chemistry

Cite this document

Bečvardi, Lj. (2017). Karakterizacija tenzidnog senzora s višestjenanim ugljikovim nanocjevčicama (MWCNT) pomoću elektrokemijske impedancijske spektroskopije (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:724109

Bečvardi, Ljiljana. "Karakterizacija tenzidnog senzora s višestjenanim ugljikovim nanocjevčicama (MWCNT) pomoću elektrokemijske impedancijske spektroskopije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:724109

Bečvardi, Ljiljana. "Karakterizacija tenzidnog senzora s višestjenanim ugljikovim nanocjevčicama (MWCNT) pomoću elektrokemijske impedancijske spektroskopije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:724109

Bečvardi, Lj. (2017). 'Karakterizacija tenzidnog senzora s višestjenanim ugljikovim nanocjevčicama (MWCNT) pomoću elektrokemijske impedancijske spektroskopije', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, accessed 26 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:724109

Bečvardi Lj. Karakterizacija tenzidnog senzora s višestjenanim ugljikovim nanocjevčicama (MWCNT) pomoću elektrokemijske impedancijske spektroskopije [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry; 2017 [cited 2024 October 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:724109

Lj. Bečvardi, "Karakterizacija tenzidnog senzora s višestjenanim ugljikovim nanocjevčicama (MWCNT) pomoću elektrokemijske impedancijske spektroskopije", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:724109

Please login to the repository to save this object to your list.