master's thesis
Provjera valjanosti HPLC metode za određivanje benzo(A)pirena u tradicionalnim proizvidima na području Slavonije

Polak, Ivona
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Department of Chemistry
Department of Analytical, Organic and Applied Chemistry

Cite this document

Polak, I. (2018). Provjera valjanosti HPLC metode za određivanje benzo(A)pirena u tradicionalnim proizvidima na području Slavonije (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:471435

Polak, Ivona. "Provjera valjanosti HPLC metode za određivanje benzo(A)pirena u tradicionalnim proizvidima na području Slavonije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:471435

Polak, Ivona. "Provjera valjanosti HPLC metode za određivanje benzo(A)pirena u tradicionalnim proizvidima na području Slavonije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:471435

Polak, I. (2018). 'Provjera valjanosti HPLC metode za određivanje benzo(A)pirena u tradicionalnim proizvidima na području Slavonije', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:471435

Polak I. Provjera valjanosti HPLC metode za određivanje benzo(A)pirena u tradicionalnim proizvidima na području Slavonije [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry; 2018 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:471435

I. Polak, "Provjera valjanosti HPLC metode za određivanje benzo(A)pirena u tradicionalnim proizvidima na području Slavonije", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, Osijek, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:471435

Please login to the repository to save this object to your list.