Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Department of Chemistry Department of Analytical, Organic and Applied Chemistry
Cite this document
Iljkić, M. (2019). Provjera valjanosti HPLC metode za određivanje patulina u prehranbenim proizvodima na području Slavonije (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:933151
Iljkić, Matea. "Provjera valjanosti HPLC metode za određivanje patulina u prehranbenim proizvodima na području Slavonije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:933151
Iljkić, Matea. "Provjera valjanosti HPLC metode za određivanje patulina u prehranbenim proizvodima na području Slavonije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:933151
Iljkić, M. (2019). 'Provjera valjanosti HPLC metode za određivanje patulina u prehranbenim proizvodima na području Slavonije', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, accessed 16 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:933151
Iljkić M. Provjera valjanosti HPLC metode za određivanje patulina u prehranbenim proizvodima na području Slavonije [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry; 2019 [cited 2024 November 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:933151
M. Iljkić, "Provjera valjanosti HPLC metode za određivanje patulina u prehranbenim proizvodima na području Slavonije", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:933151