Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Department of Chemistry Department of Analytical, Organic and Applied Chemistry
Cite this document
Pritišanac, I. (2022). Optimizacija metode ekstrakcije vitamina E iz realnih uzoraka (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:734859
Pritišanac, Ivan. "Optimizacija metode ekstrakcije vitamina E iz realnih uzoraka." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:734859
Pritišanac, Ivan. "Optimizacija metode ekstrakcije vitamina E iz realnih uzoraka." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:734859
Pritišanac, I. (2022). 'Optimizacija metode ekstrakcije vitamina E iz realnih uzoraka', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, accessed 26 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:734859
Pritišanac I. Optimizacija metode ekstrakcije vitamina E iz realnih uzoraka [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry; 2022 [cited 2024 October 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:734859
I. Pritišanac, "Optimizacija metode ekstrakcije vitamina E iz realnih uzoraka", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:734859