Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Department of Chemistry Department of Analytical, Organic and Applied Chemistry
Cite this document
Knežević, A. (2023). Ispitivanje primjene svježeg koštičavog voća kao alternativnog pH indikatora (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:931574
Knežević, Antonela. "Ispitivanje primjene svježeg koštičavog voća kao alternativnog pH indikatora." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:931574
Knežević, Antonela. "Ispitivanje primjene svježeg koštičavog voća kao alternativnog pH indikatora." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:931574
Knežević, A. (2023). 'Ispitivanje primjene svježeg koštičavog voća kao alternativnog pH indikatora', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:931574
Knežević A. Ispitivanje primjene svježeg koštičavog voća kao alternativnog pH indikatora [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry; 2023 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:931574
A. Knežević, "Ispitivanje primjene svježeg koštičavog voća kao alternativnog pH indikatora", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:931574