Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Odjel za kemiju Zavod za analitičku, organsku i primijenjenu kemiju
Citirajte ovaj rad
Matijević, T. (2017). Metode pročišćavanja proteina (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:416013
Matijević, Tena. "Metode pročišćavanja proteina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:416013
Matijević, Tena. "Metode pročišćavanja proteina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:416013
Matijević, T. (2017). 'Metode pročišćavanja proteina', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, citirano: 31.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:416013
Matijević T. Metode pročišćavanja proteina [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju; 2017 [pristupljeno 31.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:416013
T. Matijević, "Metode pročišćavanja proteina", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:416013