Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Odjel za kemiju Zavod za analitičku, organsku i primijenjenu kemiju
Citirajte ovaj rad
Andrijević, M. (2017). Usporedba sadržaja vitamina C u svježem, kuhanom i zamrznutom voću i povrću (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:706621
Andrijević, Martina. "Usporedba sadržaja vitamina C u svježem, kuhanom i zamrznutom voću i povrću." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:706621
Andrijević, Martina. "Usporedba sadržaja vitamina C u svježem, kuhanom i zamrznutom voću i povrću." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:706621
Andrijević, M. (2017). 'Usporedba sadržaja vitamina C u svježem, kuhanom i zamrznutom voću i povrću', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:706621
Andrijević M. Usporedba sadržaja vitamina C u svježem, kuhanom i zamrznutom voću i povrću [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju; 2017 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:706621
M. Andrijević, "Usporedba sadržaja vitamina C u svježem, kuhanom i zamrznutom voću i povrću", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:706621