Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Odjel za kemiju Zavod za analitičku, organsku i primijenjenu kemiju
Citirajte ovaj rad
Dabić, I. (2019). Recptori osjeta mirisa i okusa (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:704742
Dabić, Ivona. "Recptori osjeta mirisa i okusa." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:704742
Dabić, Ivona. "Recptori osjeta mirisa i okusa." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:704742
Dabić, I. (2019). 'Recptori osjeta mirisa i okusa', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, citirano: 29.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:704742
Dabić I. Recptori osjeta mirisa i okusa [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju; 2019 [pristupljeno 29.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:704742
I. Dabić, "Recptori osjeta mirisa i okusa", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:704742