Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Odjel za kemiju Zavod za analitičku, organsku i primijenjenu kemiju
Citirajte ovaj rad
Jozić, R. M. (2022). Ispitivanje primjene odabranog (sup)tropskog voća kao kiselo-baznog indikatora (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:702719
Jozić, Rajna Marija. "Ispitivanje primjene odabranog (sup)tropskog voća kao kiselo-baznog indikatora." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:702719
Jozić, Rajna Marija. "Ispitivanje primjene odabranog (sup)tropskog voća kao kiselo-baznog indikatora." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:702719
Jozić, R. M. (2022). 'Ispitivanje primjene odabranog (sup)tropskog voća kao kiselo-baznog indikatora', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, citirano: 31.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:702719
Jozić RM. Ispitivanje primjene odabranog (sup)tropskog voća kao kiselo-baznog indikatora [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju; 2022 [pristupljeno 31.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:702719
R. M. Jozić, "Ispitivanje primjene odabranog (sup)tropskog voća kao kiselo-baznog indikatora", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:702719