završni rad
Potenciometrijsko određivanje smjese anionskih tenzida koristeći senzor s funkcionaliziranim ugljikovim nanocjevčicama

Kelrajter, Melita
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Odjel za kemiju
Zavod za analitičku, organsku i primijenjenu kemiju

Citirajte ovaj rad

Kelrajter, M. (2019). Potenciometrijsko određivanje smjese anionskih tenzida koristeći senzor s funkcionaliziranim ugljikovim nanocjevčicama (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:573079

Kelrajter, Melita. "Potenciometrijsko određivanje smjese anionskih tenzida koristeći senzor s funkcionaliziranim ugljikovim nanocjevčicama." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:573079

Kelrajter, Melita. "Potenciometrijsko određivanje smjese anionskih tenzida koristeći senzor s funkcionaliziranim ugljikovim nanocjevčicama." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:573079

Kelrajter, M. (2019). 'Potenciometrijsko određivanje smjese anionskih tenzida koristeći senzor s funkcionaliziranim ugljikovim nanocjevčicama', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, citirano: 10.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:573079

Kelrajter M. Potenciometrijsko određivanje smjese anionskih tenzida koristeći senzor s funkcionaliziranim ugljikovim nanocjevčicama [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju; 2019 [pristupljeno 10.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:573079

M. Kelrajter, "Potenciometrijsko određivanje smjese anionskih tenzida koristeći senzor s funkcionaliziranim ugljikovim nanocjevčicama", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:573079

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.