Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Odjel za kemiju Zavod za analitičku, organsku i primijenjenu kemiju
Citirajte ovaj rad
Čalić, M. (2019). Antioksidativna svojstva karnozina (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:444673
Čalić, Marina. "Antioksidativna svojstva karnozina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:444673
Čalić, Marina. "Antioksidativna svojstva karnozina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:444673
Čalić, M. (2019). 'Antioksidativna svojstva karnozina', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, citirano: 09.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:444673
Čalić M. Antioksidativna svojstva karnozina [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju; 2019 [pristupljeno 09.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:444673
M. Čalić, "Antioksidativna svojstva karnozina", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:444673