Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Odjel za kemiju Zavod za analitičku, organsku i primijenjenu kemiju
Citirajte ovaj rad
Ravnjak, G. (2017). Određivanje kofeina u čaju (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:184415
Ravnjak, Gabriela. "Određivanje kofeina u čaju." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:184415
Ravnjak, Gabriela. "Određivanje kofeina u čaju." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:184415
Ravnjak, G. (2017). 'Određivanje kofeina u čaju', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:184415
Ravnjak G. Određivanje kofeina u čaju [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju; 2017 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:184415
G. Ravnjak, "Određivanje kofeina u čaju", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:184415