Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Odjel za kemiju Zavod za analitičku, organsku i primijenjenu kemiju
Citirajte ovaj rad
Palfi, M. (2018). Utjecaj N-kraja na stabilnost proteina (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:243874
Palfi, Maja. "Utjecaj N-kraja na stabilnost proteina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:243874
Palfi, Maja. "Utjecaj N-kraja na stabilnost proteina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:243874
Palfi, M. (2018). 'Utjecaj N-kraja na stabilnost proteina', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, citirano: 10.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:243874
Palfi M. Utjecaj N-kraja na stabilnost proteina [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju; 2018 [pristupljeno 10.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:243874
M. Palfi, "Utjecaj N-kraja na stabilnost proteina", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:243874