Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Odjel za kemiju
Citirajte ovaj rad
Mikić, I. (2020). Usporedba metoda ekstrakcije luteina iz hrane za nesilice (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:125083
Mikić, Ivona. "Usporedba metoda ekstrakcije luteina iz hrane za nesilice." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:125083
Mikić, Ivona. "Usporedba metoda ekstrakcije luteina iz hrane za nesilice." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:125083
Mikić, I. (2020). 'Usporedba metoda ekstrakcije luteina iz hrane za nesilice', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, citirano: 28.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:125083
Mikić I. Usporedba metoda ekstrakcije luteina iz hrane za nesilice [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju; 2020 [pristupljeno 28.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:125083
I. Mikić, "Usporedba metoda ekstrakcije luteina iz hrane za nesilice", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:125083