Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Odjel za kemiju Zavod za analitičku, organsku i primijenjenu kemiju
Citirajte ovaj rad
Sekušak, M. (2024). Toksikologija hrane i sigurnost prehrambenih proizvoda (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:283223
Sekušak, Martina. "Toksikologija hrane i sigurnost prehrambenih proizvoda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:283223
Sekušak, Martina. "Toksikologija hrane i sigurnost prehrambenih proizvoda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:283223
Sekušak, M. (2024). 'Toksikologija hrane i sigurnost prehrambenih proizvoda', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, citirano: 29.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:283223
Sekušak M. Toksikologija hrane i sigurnost prehrambenih proizvoda [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju; 2024 [pristupljeno 29.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:283223
M. Sekušak, "Toksikologija hrane i sigurnost prehrambenih proizvoda", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:283223