Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Odjel za kemiju
Citirajte ovaj rad
Forgić (ud. Kovač), K. (2012). Antioksidacijska aktivnost polifenolnih spojeva u sokovima (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:273539
Forgić (ud. Kovač), Kristina. "Antioksidacijska aktivnost polifenolnih spojeva u sokovima." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:273539
Forgić (ud. Kovač), Kristina. "Antioksidacijska aktivnost polifenolnih spojeva u sokovima." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:273539
Forgić (ud. Kovač), K. (2012). 'Antioksidacijska aktivnost polifenolnih spojeva u sokovima', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:273539
Forgić (ud. Kovač) K. Antioksidacijska aktivnost polifenolnih spojeva u sokovima [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju; 2012 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:273539
K. Forgić (ud. Kovač), "Antioksidacijska aktivnost polifenolnih spojeva u sokovima", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:273539