završni rad
Usporedba metoda ekstrakcije luteina iz hrane za nesilice

Mikić, Ivona
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Odjel za kemiju

Citirajte ovaj rad

Mikić, I. (2020). Usporedba metoda ekstrakcije luteina iz hrane za nesilice (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:125083

Mikić, Ivona. "Usporedba metoda ekstrakcije luteina iz hrane za nesilice." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:125083

Mikić, Ivona. "Usporedba metoda ekstrakcije luteina iz hrane za nesilice." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:125083

Mikić, I. (2020). 'Usporedba metoda ekstrakcije luteina iz hrane za nesilice', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, citirano: 23.05.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:125083

Mikić I. Usporedba metoda ekstrakcije luteina iz hrane za nesilice [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju; 2020 [pristupljeno 23.05.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:125083

I. Mikić, "Usporedba metoda ekstrakcije luteina iz hrane za nesilice", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:125083

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.