Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Odjel za kemiju Zavod za analitičku, organsku i primijenjenu kemiju
Citirajte ovaj rad
Stanković, M. (2023). Metode za detekciju glutena (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:575646
Stanković, Maroje. "Metode za detekciju glutena." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:575646
Stanković, Maroje. "Metode za detekciju glutena." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:575646
Stanković, M. (2023). 'Metode za detekciju glutena', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, citirano: 27.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:575646
Stanković M. Metode za detekciju glutena [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju; 2023 [pristupljeno 27.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:575646
M. Stanković, "Metode za detekciju glutena", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:575646