Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Odjel za kemiju
Citirajte ovaj rad
Karnaš, M. (2014). Razvoj metode za određivanje amilaza u sladu direktnom potenciometrijom (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:788167
Karnaš, Maja. "Razvoj metode za određivanje amilaza u sladu direktnom potenciometrijom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:788167
Karnaš, Maja. "Razvoj metode za određivanje amilaza u sladu direktnom potenciometrijom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:788167
Karnaš, M. (2014). 'Razvoj metode za određivanje amilaza u sladu direktnom potenciometrijom', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:788167
Karnaš M. Razvoj metode za određivanje amilaza u sladu direktnom potenciometrijom [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju; 2014 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:788167
M. Karnaš, "Razvoj metode za određivanje amilaza u sladu direktnom potenciometrijom", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:788167