diplomski rad
Razvoj metode za određivanje amilaza u sladu direktnom potenciometrijom

Maja Karnaš (2014)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Odjel za kemiju
Citirajte ovaj rad

Karnaš, M. (2014). Razvoj metode za određivanje amilaza u sladu direktnom potenciometrijom (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:788167

Karnaš, Maja. "Razvoj metode za određivanje amilaza u sladu direktnom potenciometrijom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:788167

Karnaš, Maja. "Razvoj metode za određivanje amilaza u sladu direktnom potenciometrijom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:788167

Karnaš, M. (2014). 'Razvoj metode za određivanje amilaza u sladu direktnom potenciometrijom', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, citirano: 14.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:788167

Karnaš M. Razvoj metode za određivanje amilaza u sladu direktnom potenciometrijom [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju; 2014 [pristupljeno 14.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:788167

M. Karnaš, "Razvoj metode za određivanje amilaza u sladu direktnom potenciometrijom", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:788167

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.