undergraduate thesis
Određivanje sadržaja omga-3 masnih kiselina u konzumnim jajima primjenom plinske kormatografije

Luka Dornjak (2018)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Department of Chemistry
Department of Analytical, Organic and Applied Chemistry
Cite this document

Dornjak, L. (2018). Određivanje sadržaja omga-3 masnih kiselina u konzumnim jajima primjenom plinske kormatografije (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:540008

Dornjak, Luka. "Određivanje sadržaja omga-3 masnih kiselina u konzumnim jajima primjenom plinske kormatografije." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:540008

Dornjak, Luka. "Određivanje sadržaja omga-3 masnih kiselina u konzumnim jajima primjenom plinske kormatografije." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:540008

Dornjak, L. (2018). 'Određivanje sadržaja omga-3 masnih kiselina u konzumnim jajima primjenom plinske kormatografije', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, accessed 01 April 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:540008

Dornjak L. Određivanje sadržaja omga-3 masnih kiselina u konzumnim jajima primjenom plinske kormatografije [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry; 2018 [cited 2020 April 01] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:540008

L. Dornjak, "Određivanje sadržaja omga-3 masnih kiselina u konzumnim jajima primjenom plinske kormatografije", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, Osijek, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:540008

Islandora Bookmark - Please login to use this feature