Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Department of Chemistry Department of Analytical, Organic and Applied Chemistry
Cite this document
Dornjak, L. (2018). Određivanje sadržaja omga-3 masnih kiselina u konzumnim jajima primjenom plinske kormatografije (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:540008
Dornjak, Luka. "Određivanje sadržaja omga-3 masnih kiselina u konzumnim jajima primjenom plinske kormatografije." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:540008
Dornjak, Luka. "Određivanje sadržaja omga-3 masnih kiselina u konzumnim jajima primjenom plinske kormatografije." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:540008
Dornjak, L. (2018). 'Određivanje sadržaja omga-3 masnih kiselina u konzumnim jajima primjenom plinske kormatografije', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, accessed 10 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:540008
Dornjak L. Određivanje sadržaja omga-3 masnih kiselina u konzumnim jajima primjenom plinske kormatografije [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry; 2018 [cited 2024 December 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:540008
L. Dornjak, "Određivanje sadržaja omga-3 masnih kiselina u konzumnim jajima primjenom plinske kormatografije", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, Osijek, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:540008