završni rad
Određivanje sadržaja omga-3 masnih kiselina u konzumnim jajima primjenom plinske kormatografije

Luka Dornjak (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Odjel za kemiju
Zavod za analitičku, organsku i primijenjenu kemiju
Citirajte ovaj rad...

Dornjak, L. (2018). Određivanje sadržaja omga-3 masnih kiselina u konzumnim jajima primjenom plinske kormatografije (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:540008

Dornjak, Luka. "Određivanje sadržaja omga-3 masnih kiselina u konzumnim jajima primjenom plinske kormatografije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:540008

Dornjak, Luka. "Određivanje sadržaja omga-3 masnih kiselina u konzumnim jajima primjenom plinske kormatografije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:540008

Dornjak, L. (2018). 'Određivanje sadržaja omga-3 masnih kiselina u konzumnim jajima primjenom plinske kormatografije', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, citirano: 26.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:540008

Dornjak L. Određivanje sadržaja omga-3 masnih kiselina u konzumnim jajima primjenom plinske kormatografije [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju; 2018 [pristupljeno 26.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:540008

L. Dornjak, "Određivanje sadržaja omga-3 masnih kiselina u konzumnim jajima primjenom plinske kormatografije", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:540008