undergraduate thesis
Ispitivanje primjene suhog koštuničavog voća kao kiselo-baznog indikatora

Glavaš, Dora
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Department of Chemistry
Department of Analytical, Organic and Applied Chemistry

Cite this document

Glavaš, D. (2022). Ispitivanje primjene suhog koštuničavog voća kao kiselo-baznog indikatora (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:082222

Glavaš, Dora. "Ispitivanje primjene suhog koštuničavog voća kao kiselo-baznog indikatora." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:082222

Glavaš, Dora. "Ispitivanje primjene suhog koštuničavog voća kao kiselo-baznog indikatora." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:082222

Glavaš, D. (2022). 'Ispitivanje primjene suhog koštuničavog voća kao kiselo-baznog indikatora', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, accessed 04 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:082222

Glavaš D. Ispitivanje primjene suhog koštuničavog voća kao kiselo-baznog indikatora [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry; 2022 [cited 2024 November 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:082222

D. Glavaš, "Ispitivanje primjene suhog koštuničavog voća kao kiselo-baznog indikatora", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:082222

Please login to the repository to save this object to your list.