undergraduate thesis
Ispitivanje primjene suhog koštuničavog voća kao kiselo-baznog indikatora

Glavaš, Dora
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Department of Chemistry
Department of Analytical, Organic and Applied Chemistry

Cite this document

Glavaš, D. (2022). Ispitivanje primjene suhog koštuničavog voća kao kiselo-baznog indikatora (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:082222

Glavaš, Dora. "Ispitivanje primjene suhog koštuničavog voća kao kiselo-baznog indikatora." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:082222

Glavaš, Dora. "Ispitivanje primjene suhog koštuničavog voća kao kiselo-baznog indikatora." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:082222

Glavaš, D. (2022). 'Ispitivanje primjene suhog koštuničavog voća kao kiselo-baznog indikatora', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, accessed 15 March 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:082222

Glavaš D. Ispitivanje primjene suhog koštuničavog voća kao kiselo-baznog indikatora [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry; 2022 [cited 2023 March 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:082222

D. Glavaš, "Ispitivanje primjene suhog koštuničavog voća kao kiselo-baznog indikatora", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:082222

Please login to the repository to save this object to your list.