Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Odjel za kemiju Zavod za analitičku, organsku i primijenjenu kemiju
Citirajte ovaj rad
Glavaš, D. (2022). Ispitivanje primjene suhog koštuničavog voća kao kiselo-baznog indikatora (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:082222
Glavaš, Dora. "Ispitivanje primjene suhog koštuničavog voća kao kiselo-baznog indikatora." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:082222
Glavaš, Dora. "Ispitivanje primjene suhog koštuničavog voća kao kiselo-baznog indikatora." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:082222
Glavaš, D. (2022). 'Ispitivanje primjene suhog koštuničavog voća kao kiselo-baznog indikatora', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, citirano: 07.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:082222
Glavaš D. Ispitivanje primjene suhog koštuničavog voća kao kiselo-baznog indikatora [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju; 2022 [pristupljeno 07.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:082222
D. Glavaš, "Ispitivanje primjene suhog koštuničavog voća kao kiselo-baznog indikatora", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:082222