Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Odjel za kemiju Zavod za analitičku, organsku i primijenjenu kemiju
Citirajte ovaj rad
Vidaković, D. (2024). Određivanje kontaminanata u hrani pomoću ICP-MS (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:023431
Vidaković, Domagoj. "Određivanje kontaminanata u hrani pomoću ICP-MS." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:023431
Vidaković, Domagoj. "Određivanje kontaminanata u hrani pomoću ICP-MS." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:023431
Vidaković, D. (2024). 'Određivanje kontaminanata u hrani pomoću ICP-MS', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:023431
Vidaković D. Određivanje kontaminanata u hrani pomoću ICP-MS [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju; 2024 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:023431
D. Vidaković, "Određivanje kontaminanata u hrani pomoću ICP-MS", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:023431