Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Odjel za kemiju Zavod za analitičku, organsku i primijenjenu kemiju
Citirajte ovaj rad
Gajić, T. (2023). Ispitivanje primjene ploda šumske tise, Taxus baccata L., kao kiselo-baznog indikatora (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:390178
Gajić, Tatjana. "Ispitivanje primjene ploda šumske tise, Taxus baccata L., kao kiselo-baznog indikatora." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:390178
Gajić, Tatjana. "Ispitivanje primjene ploda šumske tise, Taxus baccata L., kao kiselo-baznog indikatora." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:390178
Gajić, T. (2023). 'Ispitivanje primjene ploda šumske tise, Taxus baccata L., kao kiselo-baznog indikatora', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:390178
Gajić T. Ispitivanje primjene ploda šumske tise, Taxus baccata L., kao kiselo-baznog indikatora [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju; 2023 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:390178
T. Gajić, "Ispitivanje primjene ploda šumske tise, Taxus baccata L., kao kiselo-baznog indikatora", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:390178