završni rad
Ispitivanje primjene odabranih agruma kao kiselo-baznog indikatora

Prebeg, Paula
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Odjel za kemiju
Zavod za analitičku, organsku i primijenjenu kemiju

Citirajte ovaj rad

Prebeg, P. (2023). Ispitivanje primjene odabranih agruma kao kiselo-baznog indikatora (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:092705

Prebeg, Paula. "Ispitivanje primjene odabranih agruma kao kiselo-baznog indikatora." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:092705

Prebeg, Paula. "Ispitivanje primjene odabranih agruma kao kiselo-baznog indikatora." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:092705

Prebeg, P. (2023). 'Ispitivanje primjene odabranih agruma kao kiselo-baznog indikatora', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:092705

Prebeg P. Ispitivanje primjene odabranih agruma kao kiselo-baznog indikatora [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju; 2023 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:092705

P. Prebeg, "Ispitivanje primjene odabranih agruma kao kiselo-baznog indikatora", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:092705

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.