Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Odjel za kemiju Zavod za analitičku, organsku i primijenjenu kemiju
Citirajte ovaj rad
Dornjak, L. (2018). Određivanje sadržaja omga-3 masnih kiselina u konzumnim jajima primjenom plinske kormatografije (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:540008
Dornjak, Luka. "Određivanje sadržaja omga-3 masnih kiselina u konzumnim jajima primjenom plinske kormatografije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:540008
Dornjak, Luka. "Određivanje sadržaja omga-3 masnih kiselina u konzumnim jajima primjenom plinske kormatografije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:540008
Dornjak, L. (2018). 'Određivanje sadržaja omga-3 masnih kiselina u konzumnim jajima primjenom plinske kormatografije', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, citirano: 10.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:540008
Dornjak L. Određivanje sadržaja omga-3 masnih kiselina u konzumnim jajima primjenom plinske kormatografije [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju; 2018 [pristupljeno 10.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:540008
L. Dornjak, "Određivanje sadržaja omga-3 masnih kiselina u konzumnim jajima primjenom plinske kormatografije", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:540008