diplomski rad
Primjena svježe aronije, Aronia melanocarpa (Michx.) Elliott, kao kiselo baznog indikatora

Pejić, Anja
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Odjel za kemiju
Zavod za analitičku, organsku i primijenjenu kemiju

Citirajte ovaj rad

Pejić, A. (2022). Primjena svježe aronije, Aronia melanocarpa (Michx.) Elliott, kao kiselo baznog indikatora (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:598843

Pejić, Anja. "Primjena svježe aronije, Aronia melanocarpa (Michx.) Elliott, kao kiselo baznog indikatora." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:598843

Pejić, Anja. "Primjena svježe aronije, Aronia melanocarpa (Michx.) Elliott, kao kiselo baznog indikatora." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:598843

Pejić, A. (2022). 'Primjena svježe aronije, Aronia melanocarpa (Michx.) Elliott, kao kiselo baznog indikatora', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, citirano: 21.09.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:598843

Pejić A. Primjena svježe aronije, Aronia melanocarpa (Michx.) Elliott, kao kiselo baznog indikatora [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju; 2022 [pristupljeno 21.09.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:598843

A. Pejić, "Primjena svježe aronije, Aronia melanocarpa (Michx.) Elliott, kao kiselo baznog indikatora", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:598843

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.