Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Odjel za kemiju Zavod za analitičku, organsku i primijenjenu kemiju
Citirajte ovaj rad
Pejić, A. (2022). Primjena svježe aronije, Aronia melanocarpa (Michx.) Elliott, kao kiselo baznog indikatora (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:598843
Pejić, Anja. "Primjena svježe aronije, Aronia melanocarpa (Michx.) Elliott, kao kiselo baznog indikatora." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:598843
Pejić, Anja. "Primjena svježe aronije, Aronia melanocarpa (Michx.) Elliott, kao kiselo baznog indikatora." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:598843
Pejić, A. (2022). 'Primjena svježe aronije, Aronia melanocarpa (Michx.) Elliott, kao kiselo baznog indikatora', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:598843
Pejić A. Primjena svježe aronije, Aronia melanocarpa (Michx.) Elliott, kao kiselo baznog indikatora [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju; 2022 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:598843
A. Pejić, "Primjena svježe aronije, Aronia melanocarpa (Michx.) Elliott, kao kiselo baznog indikatora", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:598843